Jari Sarasvuo: Sisäinen sankari: *****

Oma arvio: Mukaansatempaavasti kirjoitettu. Helppotajuista tekstiä loistavin esimerkein, jonka pohjalta ainakin itse tein uusia oivalluksia omasta elämästäni. Opas elämänhallintaan, tai pikemminkin omien unelmien ja tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen. Kirja siitä, kuinka voit saavuttaa elämässäsi sen mitä haluat. Pidin kirjasta erittäin paljon. Kirjan avulla sain kirkastettua ajatuksiani ja toivottavasti tämä ”prosessi” johtaa tuloksiin.


Outi Alanne: Giljotiini: ***

Takakansi: Annalla on työsuhde vuokraisäntäänsä. Pikkusieluiseen moralismiin ei ole varaa, jumppaohjaajan palkalla ei merkkivaatteita kustanneta. Hanne taas elää reilusti toisten laskuun. Välillä voi päivittää elämänsä kulloisellekin miesystävälle sopivaksi.

Epätodennäköinen ystävyyssuhde alkaa autokolarista ja heittää lopulta kaksi naista tv-projektiin. Pian lupaavasti alkanut yhteistyö muuttuu valtataisteluksi, jossa moraali on vain lyömäase. Giljotiini on tarina nuorista naisista, jotka ovat valmiita mihin tahansa, jotta elämä olisi kuin kiiltäväpaperisissa lehdissä.

Oma arvio: Viihdyttävä kirja. Kiva, kevyt kirjoitustyyli. Ihan mukavaa ajanvietettä telkkarin katsomisen sijaan.